Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Ár
194 900 Ft - 649 990 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

Hi-Res audio

Fő kategória >HiFi >Hi-Res audio

Sorrend:

Sony HAP-S1S HDD audiolejátszó-rendszer Audio termékek
294 990 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!
Sony HAP-Z1ES HDD audiolejátszó Audio termékek
649 990 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!
Sony TA-A1ES integrált sztereó erősítő Audio termékek
649 900 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!
Sony UDA-1 USB DAC erősítő Audio termékek
194 900 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!

Sorrend:

A Sony nagy felbontású hang formátumának köszönhetően az idáig csak élőben vagy stúdióban hallható minőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket otthonunkban is. A HRA lehetőségei által a hagyományos CD szabvány minőségű hanghoz képest a Sony Hi-Res rendszer készülékei hallhatóvá teszik a legapróbb hangrészleteket is, az ultramagas és az ultramély hangfrekvenciákon, melyeket tulajdonképpen lehetetlen volt ezidáig meghallani egy CD-n. Megdöbbentően élethű és részletgazdag hangzást biztosít, melyet egy koncertterem hangzásához lehetne hasonlítani leginkább a hangzás mélységében, mindezt a stúdió szobákat idéző tisztasággal, mikor a zenekedvelő tisztán, összemosódás nélkül, meghallja azokat a legapróbb részleteit is a zenének, melyek egyéb esetben nem, vagy alig hallhatók.

A Sony készülékei, lejátszói és erősítői, a hat elterjedt formátum (DSD (DFF), DSD (DSF), WAV, AIFF, FLAC, ALAC) mindegyikével kompatibilisek, ez által a kedvenc zenénket kényelmesen élvezhetjük nagy felbontásban. A napjainkban elterjedt, illetve idáig ismert népszerű tömörítési formátumok esetében a kényelmes, kisebb fájlméret elérésével adatok vesztek el a kódolás során. A CD-khez képest a nagy felbontású hangformátum, azaz a HRA, nagyobb sebességen konvertálja az analóg hangformátumokat digitálissá, 24 bit/96 kHz-es hangot keltve életre, ez által a legapróbb légyzümmögést is tökéletes részletességgel halljuk vissza, káprázatos részletgazdagsággal hallgathatjuk kedvenc zenéinket, kompozícióinkat. Azonban még a hagyományosan tömörített zenéket is az élő zenei minőséghez legközelebb álló minőségben szólaltathatjuk meg a DSEE (Digital Sound enhancement Engine) digitális hangzásjavító eszköznek köszönhetően.

Válassza a legjobb Sony HRA készülékek valamelyikét: Sony UDA-1S, Sony MAP-S1, Sony HAP-Z1ES, és élvezze a nagy felbontású hang nyújtotta élményt, a két szuper-magassugárzó kristálytiszta magas hangjait, a mélysugárzó felettébb erős basszusai mellett. Ismerje meg a Sony újgenerációs nagy felbontású hanghoz való erősítőjét, a Sony TA-A1ES modellt is.

A Hi-Res Audio örökre megváltoztatja hozzáállását az otthoni zenehallgatáshoz. Ez a hangformátum lehetőséget biztosít a zenekedvelőknek arra, hogy az eredeti hangzásvilágot idézhessék fel otthonuk kényelmében és kedvenc zeneszámaikat a legapróbb részletességgel élvezhessék. A Sony HRA rendszer elhozza otthonunkba az élő hangzás élményét, annak a lehető legjobb reprodukálásával!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.