Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Színe
Teljesítmény
Ár
74 900 Ft - 89 900 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

Hangprojektor

Fő kategória >HÁZIMOZI >Hangprojektor

Sorrend:


Sorrend:

Amennyiben nem szeretné telezsúfolni a nappaliját hangfalakkal, viszont a tévé hangja nem elég ütős, ebben az esetben lehet tökéletes választás egy hangprojektor, azaz soundbar. A mellett, hogy kis helyet foglal, nincs szükség komolyabb kábelezésre sem, némelyik legújabb Sony hangprojektor modell esetében pedig teljesen vezetéknélküli az adatátvitel. A Sony profi házimozi rendszereihez képest ugyan némileg elmarad, azonban nagyságrendekkel jobb a hangzás, mint amit egy televízió produkálni képes. 

A komolyabb 7.1 csatornás S-Force Pro Front térhatású technológiát magában hordozó legújabb Sony hangprojektorok, mint például a Sony HT-ST9 prémium hangprojektor már teljes mértékben felveszik a versenyt akár egy jobb házimozi rendszerrel is. A virtuális térhatású hangzás, a nagy felbontású (Hi-Res) hang, a 800 W-os kimenő összteljesítmény mind csak főbb jellemző, melyekből már következtethetünk a csúcsminőségű Sony soundbar által nyújtotta élményre. Azonban még számos olyan technológiát magában hordoz, mint a Sony egyéb vezető hangprojektor modelljei is, melyeket meg kell említeni. Ide tartozik a mozihatású S-Force Pro Front Surround, mely egyedülálló módon az emberi agy hangokkal való összekapcsolásának módszerének utánzását alkalmazza, hogy igazán magával ragadó, megismételhetetlen virtuális térhatást élhessünk át.

A Dolby® TrueHD veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. A DTS-HD™ Master Audio segítségével kedvenc Blue-Ray™ lemezeinknek és streamelt filmjeinknek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatjuk, ahogyan azt a rendező megálmodta. Az S-Master HX erősítővel a csúcsminőségű, nagy felbontású hangot az előadó szándékainak megfelelően élhetjük át. A szabadalmaztatott DSEE HX™ technológia a CD-minőségű hangot közel nagy felbontású hangminőségre javítja fel, stúdióminőségű audioélményt nyújtva. a Sony egyedülálló ClearAudio+ technológiája pedig optimalizálja a hangfeldolgozást, legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy játékról.

A felsoroltak messze nem a teljes listáját képzik a Sony hangprojektorok technológiáinak, tudásának. Ha mindehhez hozzávesszük a vezetéknélküli mélynyomót, mely az erőteljes basszushangzással fokozza és teszi teljessé a moziélményt, nos, itt már mindenki döntse el maga, hogy egy komplett házimozi-rendszerre van szüksége, vagy „beéri” egy jó minőségű Sony hangprojektorral is.  


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.