Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Színe
Ár
7 490 Ft - 17 900 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

Fülhallgató


Sorrend:


Sorrend:

Sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy miben is különbözik a fejhallgató a fülhallgatótól? A fülhallgató az elterjedtebb a közösségi zenehallgatásban. Ezek azok a bizonyos nem feltűnő, kis, fülbe helyezhető szerkezetek, a fejhallgatótól eltérően. Azonban kialakításuknak, kis méretüknek, illetve standard alakjuknak köszönhetően gyorsan kibukott az egyik kényelmetlen hátrányuk, mi szerint könnyen kimozdulnak a fülből. Ezt megoldandó, a Sony fejlesztői előrukkoltak a sportváltozattal, amely már bármilyen intenzitású mozgás, sporttevékenység mellet is biztosan a helyén marad. Az egyik és talán alapvető különbség az, hogy professzionális zenehallgatásra a fülhallgató alkalmatlan, hiszen a külső zajok szűrését nem teszi lehetővé már a kialakítása sem. 

Ezek a sport fülhallgatók olyan függesztőkkel vannak ellátva, melyek követik a fül vonalát, ez által stabil tartást garantálnak kényelmetlenség nélkül. Mivel az egyszerűbb, nem sportváltozatú Sony fülhallgatók egy kisebb mozdulat során is kieshetnek a fülből, sok felhasználó részesíti előnyben a sport változatot. Legyen szó bármilyen sporttevékenységről, a Sony MDR-AS800BT fülhallgató minden esetben kényelmes, biztonságos viselet és a Sony-ra jellemző hangélményt is garantálja számunkra. Az akár 5 órás akkumulátor kapacitás, az egyszerű Bluetooth-csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával – ezek jellemzik és emelik ezt a Sony fülhallgatót a gyártó legjobb modelljei közé.

Ismerje meg a Sony XBA-H3 prémium, fülbe illeszthető fejhallgató modellt, mely egy hibrid háromutas fejhallgató. A hibrid hangszórórendszer egy 16 mm-es dinamikus hangszórót, egy teljes tartományú BA-hangszórót és egy HD szuper-magassugárzót ötvöz. Az XBA-H modellsor képviseli a Sony fülhallgatók legújabb nemzedékét, mely már az igazán igényes zenehallgatási elvárásoknak is eleget tesz. Olyan vezető Sony technológiákat hordoz magában, mint a nagyfelbontású hang, a feszes és ritmusos basszus-kezelés és sok-sok egyéb kimagasló hangi élményt biztosító megoldást. Ami még inkább érdekessé teszi, hogy két szám között elintézhetjük telefonhívásainkat a leválasztható okostelefon-adapter segítségével, amelyhez távvezérlő és mikrofon tartozik.

Ismerkedjen meg a Sony termékeivel és találja meg nálunk kedvenc Sony fülhallgatóját!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.