Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Színe
Ár
47 900 Ft - 79 900 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

HiFi rendszer

Fő kategória >HiFi >HiFi rendszer

Sorrend:


Sorrend:

A Sony hosszú ideje méltán elismert többek közt az otthoni HiFi rendszereiről. Ezért már megszokott, hogy ha egy Sony HiFi rendszer kerül terítékre, mindenki tudja, hogy az csakis a legjobbat hordozza magában. Nincs ez másképp a gyártó legújabb rendszerei esetében sem.

Jelenleg az otthoni HiFi berendezések közt a Sony MHC-GT5D Bluetooth® technológiás otthoni hangrendszer képviseli a megalkuvásmentes csúcsminőséget, ezért ennek kisebb szemléltetésével mutatjuk be a Sony HiFi-k legújabb nemzedékét. Ezt a hangrendszert tényleg minden létező modern technológiával és egyéb újdonsággal ellátták, hogy egy otthoni HiFi-től idáig nem várható élményvilágba repíthesse az embert.  A Sound Pressure Horn technológia lenyűgözően tiszta mély hangokat és a masszív 2400 W-os teljesítményt biztosít. Testes és masszív hangzást kapunk minden filmjelenet és basszusütem esetén. A beállítási lehetőségek széles választéka által egyszerűen csaphatunk egy filmnézős estéből egy nagy partit. Eredeti bulihangulatot teremthetünk a táncparketten az élénk színű, világos kijelzővel, mely a LED-es mélynyomóhoz tartozik.

A hangsugárzó színes fényeket vetít a padlóra, a plafonra vagy a falra. Pöttyös vagy vonalas minták között lehet választani, melyek a zene ütemének megfelelően jelennek meg, így a klubokat idéző vibrálást kölcsönözhet a tánctérnek. A berendezés mélynyomója kényelmes kerekekkel és húzáshoz megfelelő markolattal rendelkezik, így könnyen mozgatható, ezért egy tökéletes bulikészülék. A különálló hangsugárzópaneles részek a nagy területen is egyenletes hangelosztás érdekében könnyen csatlakoztathatóak a fogantyúhoz 10 fokos szögben, illetve állványra helyezhetők, így is biztosítva a változatosabb elhelyezési lehetőséget. A felsoroltakon kívül számos Sony csúcstechnológia jellemzi ezt a csodás otthoni HiFi rendszert. Az Bloetooth® és NFC technológiát kihasználó okosalkalmazásokkal számos intelligens távvezérlési lehetőség is a csúcsra emeli ezt a Sony készüléket is.

Azonban a Sony HiFi berendezései az által teszik magukat még vonzóbbá, hogy nem csak a magas árkategóriában kínálnak otthoni zeneberendezéseket. Megtalálható a kínálatban pld. az egyszerűen használható, komplex mikro hifi rendszer is, Sony CMT-S20 modellként ismerhetjük meg. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Sony HiFi-jei közt a legegyszerűbb, ám szintén magas minőséget képviselő berendezésektől kezdve, a legprofibb, csúcskategóriás készülékekig terjedő választékban mindenki megtalálja az igényeit tökéletesen kielégítő HiFi berendezést.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.