Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

VIDEOKAMERA

Fő kategória >VIDEOKAMERA

2 termék
4K kamera
3 termék
HD kamera
14 termék
Tartozékok


A Sony kézi kamerái olyan minőségű felvételek lehetőségét biztosítják számunkra, hogy emlékeink a tökéletes minőség mellett valósághűen újra és újra átélhetők maradjanak. Természetesen aki csak száraz tényeket szeretne rögzíteni és számára a minőség másodlagos, annak megteszi egy okostelefon kamerája is. Azonban aki az élményeit és élete fontos eseményeit szeretné igazán remek minőségben és mások számára is élvezhetően, átélhetően megörökíteni, az nem érheti be egyetlen okostelefon beépített kamerájával sem. A Sony kézikameráival minden helyzetben és bármilyen feltételek mellett éles, élethű, tökéletes minőségű felvételeket készíthet, és nem csak filmeket, de fotókat is egyaránt.

A Sony kamerák speciális, kiegyenlített optikai rendszerének köszönhetően a felvételek minden esetben stabilak maradnak, így akár kerékpározás vagy futás közben is filmezhetünk, pásztázhatunk és zoomolhatunk, éles és egyenletes felvételt kapunk, ugrálás vagy rázkódás nélkül. A nagylátószögű objektívvel pedig semmiről sem maradunk le, minden lényeges dolog a képen lesz. Gyors képkockasebességre váltva, a progresszív üzemmódot kihasználva, akár egy sporteseményt is valósághűen örökíthetünk meg.

A hagyományosnál kétszer érzékenyebb és nagy felbontásra is képes érzékelőiknek köszönhetően a Sony kameráival tiszta képeket készíthetünk akár hátrányos fényviszonyok mellett, vaku nélkül is. Okos kiegészítők sora gazdagítja a felvételkészítés és lejátszás élményét az új Sony kamerák esetében. Például a beépített GPS felvételeinket automatikusan felcímkézi, így mindig tudni fogjuk, hogy melyik felvétel mikor és hol készült. A beépített Wi-Fi segítségével a felvétel továbbítható egyéb eszközökre. Mivel a kamera képes minden alkalmas felületre kivetíteni a felvételt, a kész film azonnal megtekinthető. Az olyan kiegészítők, mint az állványok, a cserélhető memóriák vagy a sztereó mikrofonok pedig elősegítik a klasszikus mozifilmhatás elérését.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.