Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

TELEVÍZIÓ

Fő kategória >TELEVÍZIÓA Sony legújabb tévéi, a Bravia modellcsalád, már a nevében hordozza az általa nyújtott élményt, a Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture-t, azaz a legjobb felbontású kép- és hangminőséget kapjuk, csodás szín- és látványfeldolgozás mellett.

Az utóbbi években elterjedt digitális kép-és hangtovábbítás napról napra változtatja a nézők televíziózási szokásait. Ez köszönhető a technológia oly mértékű fejlődésének, hogy a világ színei, formái és hangjai idáig még nem látott minőségben jutnak el a felhasználóhoz. A Sony BRAVIA tévéi kivétel nélkül remek, kifogástalan audiovizuális élményt garantáló készülékek. Dizájnjuk visszafogottan elegáns és egyszerre egyedi, ami egy kifejezetten vonzó megjelenést biztosít. 

Az LCD technológia az alacsony fényintenzitás mellett csökkenti a zavaró tükröződést és milliónyi színárnyalatot hoz létre. A tévé menüjében kiválasztható az adott tartalom és műsortípushoz az ideális képi megjelenítés.  A maximális vizuális élmény és erősebb kontraszt érdekében a Dynamic Edge LED-háttérvilágítás a képernyő egyes részeit hól elsötétíti, hol kivilágítja. A sportközvetítéseket pedig a Motionflow XR 800 HZ technológiának köszönhetően még élethűbben élvezhetjük, mivel így a legpergősebb és legizgalmasabb jelenetek is tisztán és élesen lesznek kivehetők.  A Bass Reflex Box árnyalt basszusai és a magassugárzók részletgazdag hangtartományai biztosítják a kristálytiszta és élethű hangzást a kaland-és akciófilmeknél.

Napjainkban a tévé már teljesen összefonódott az okostelefonnal és számítógéppel, így a telefonunkat vagy tabletünket nem csak fényképek, videók és egyéb tartalmak képernyőn való megjelenítésére használhatjuk, de akár távvezérlőként is funkcionálhatnak okoseszközeink. A tartozékok és kiegészítők közt megtaláljuk a falikonzolt, mellyel falra rögzítve a tévét helyet takaríthatunk meg, illetve számunkra ideálisan helyezhetjük el azt.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.