Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

HiFi


3 termék
Hangfal
6 termék
HiFi rendszer
5 termék
Hi-Res audio


A Sony remek HiFi, a zenekedvelők összes létező igényét kielégítő, termékeket kínál számunkra. Ebben a rovatban leginkább az otthoni zenehallgatáshoz szükséges, legjobb és legújabb Sony berendezések találhatók. Ide sorólhatók a hangfalak, a komplett otthoni HiFi rendszerek, illetve a Hi-Res audio (nagy felbontású hang) Sony berendezések. Amit a minőségi otthoni zenehallgatáshoz el lehet képzelni, az itt mind megtalálható.

Ha például csak kiváló Sony hangsugárzókkal szeretné kiegészíteni a már meglévő audio elemeket, akkor a házimozi hangsugárzó-szettől kezdve, az aktív mélysugárzókon át, az álló, vagy éppen tévéállványba épített Sony, illetve Jamo termékek legjobb modelljei közül választhat. Azonban a legújabb vezetéknélküli Bluetooth® és NFC® technológiákat is magukban hordozó hangsugárzók nem csak csúcsminőségű hangélményt és precíz hangreprodukciót garantálják. A gyártók a dizájn tekintetében is kimagasló termékeket nyújtanak, melyek csodásan illeszkednek és egészítenek ki bármilyen belteret vagy ízléses házimozi rendszert.

A Sony HiFi rendszereivel pedig könnyedén egy minden elvárásnak megfelelő zenésbuli helyszínévé alakíthatunk bármilyen rendelkezésünkre álló szabad teret, legyen az akár bel- vagy kültéri helyszín. Például a Sony-MHC sorozatú nagyteljesítményű otthoni hangrendszereivel még egy telefon is elég, hogy kihasználva az egyérintéses NFC® technológiát azonnal feldobhassuk a bulit okostelefonunkról, sőt, a beépített DJ-efffekteknek köszönhetően káprázatos party hangulatot teremthetünk a hangsugárzóba épített diszkófényekkel. Egy Sony HiFi berendezés a káprázatosan tiszta hangzáson kívül mindig garantálja a tökéletes buli hangulatot is.

A Sony Hi-Resolution audio termékei közt pedig a zenét az elérhető legtisztábban, az eredeti hangzásvilágot a legapróbb részletekig kristálytisztán hallani szerető igazi ínyencek találhatják meg álmaik készülékét. A nagy felbontású hangformátum, azaz a Sony HRA, idáig elképzelhetetlen minőségben juttatja el a hangot a hallgatóhoz, örökre megváltoztatva az otthoni zenehallgatás korlátairól alkotott képet. A nagy felbontású hang teljesen újszerű élményét nyújtja a zenehallgatásnak.

Ismerkedjen meg a Sony új HiFi berendezéseivel, találja meg és válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Merüljön el a kivételes hangzásvilágban a Sony legújabb HiFi készülékeivel!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.