Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Ár
13 500 Ft - 49 900 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

DIKTAFON

Fő kategória >DIKTAFON

Sorrend:

-10%
Sony ICD-BX140 Digitális diktafon Diktafon
14 990 Ft  13 500 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!
-5%
Sony ICD-PX440 Digitális diktafon Diktafon
29 990 Ft  28 490 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!

Sorrend:

Diktafon szó hallatán az első gondolatunk lehet az is, hogy ilyen eszközöket már nem igazán használnak, mivel az okostelefonok térhódításával szükségtelenné váltak, azonban ez kicsit sem igaz. Míg egy telefon sokoldalú, minden funkcióját jóbb esetben közepes, átlagos minőségben élvezhetjük. Egy diktafont viszont kifejezetten egy bizonyos feladatra, azaz a minőségi hangrögzítésre terveztek. Így egy diktafon által rögzített MP3 minősége jelentősen jobb, össze sem vethető egy kevésbé professzionális eszköz teljesítményével. Az ilyen diktafonok segítségével akár egy hosszabb sportesemény összes apróbb részletét is felidézhetjük, vagy úgy érezhetjük, mintha újra a helyszínen lennénk.

Például egyetemi előadások rögzítésére is tökéletesen megfelel egy Sony diktafon, azonban érdemes az első sorok közt helyet foglalni, hiszen ugyanazt a minőséget adja vissza mint a helyszínen, így eszközünk a hátsó sorokra jellemző erősebb zajt is élethűen fogja visszaadni. Ha élőzene rögzítésére szeretnénk használni Sony diktafonunkat, akkor érdemes jobban körültekinteni a választékban, mivel ha akár egy CD minőségével is vetekedő felvételt szeretnénk készíteni, az bizony drágább lehet. Ezért is fontos eldönteni, hogy pontosan mire is szeretnénk használni a diktafont.  

Minden Sony diktafon modellt más extra jellemez, ezzel is minél szélesebb igényeket szeretne a gyártó kielégíteni, van modell, melynek a belső memóriája nagyobb, mint társai esetében, vagy van modell, amely irányított mikrofonnal rendelkezik, vagy akár támogatja a rádiózást és éppen az teszi vonzóbbá. A Sony ICD-TX650B modell például egy igazán vékony kialakítású diktafon, PC LINK számítógépes csatlakoztathatósággal, 16 GB belső tárhellyel, micro USB-porttal. Ez egy remek eszköz a konferenciákon és hasonló rendezvényeken való hangrögzítésre. A Sony ICD-PX333 egy kiváló minőségű MP3 felvételeket rögzítő, 4 GB belső tárhelyű, extra memóriával is bővíthető, speciális felvételkezelési funkciókkal rendelkező készülék.  Nálunk minden felhasználó megtalálja az igényeit tökéletesen kielégítő Sony diktafont, nézze át a választékok és lepje meg magát vagy családtagjait egy remek Sony eszközzel!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.