Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

HORDOZHATÓ AUDIÓ

Fő kategória >HORDOZHATÓ AUDIÓA zene mindennapjaink elengedhetetlen részét teszi ki a munkanapjaink sűrűjében, a túlhajszolt hétköznapjaink során. Ennek is köszönhető, hogy már a walkman megjelenése óta a zene mobil társunkká vált. A Sony már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetett a zene hordozhatóságára, így követte a walkmant a discman, bár ennek méretei sem voltak még igazán megfelelőek például egy esti kocogáshoz vagy egyéb szabadidős tevékenységhez. Így a soron következő favorit az mp3 lejátszó lett, ez már megfelelt az összes méretbeli elvárásnak is, hiszen akár egy kabátzsebben is könnyen elfér. A Sony, mint azt kínálatunkban is láthatják, a hordozható audio készülékek összes kategóriájában jelen van termékeivel, mint a kisrádió, a walkman® mp3, a walkman® mp4 és a hordozható hangsugárzók. Mindegyiknek megvannak az előnyei és így a célközönsége is.

A Sony kisrádiók elsősorban azok számára lehetnek tökéletes útitársak, akik nem szeretnének ráunni a zenekészletükre, hiszen bármekkora tárhellyel is rendelkezzünk, listánk folyamatos frissítésre szorul. Praktikus eszköz, hiszen némelyik Sony kisrádió modell képes akár teljes akkumulátor nélküli kötetlenséget is biztosítani egy integrált dinamónak köszönhetően, így egy perc töltés egy órás zenehallgatást garantál. Ismerje meg a Sony ICF-sorozatát és válassza ki ideális kisrádióját! Mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor reggel megszólal a mobiltelefon ébresztője. Nos, ezt a funkciót is minden szempontból jobb egy rádiós órára bíznunk, főleg, hogy a mai modellek már sokkal kisebbek elődjeiknél. Ezek a készülékek nem bocsájtanak ki semmiféle sugárzást, tehát egészségügyi szempontból is biztonságosak. Így nem szükséges betartani az egy méteres távolságot, mint azt a mobiltelefonok esetében ajánlatos a különböző daganatos megbetegedések elkerülése végett.

A Sony zsebre vágható mp3 és mp4 készülékeivel, azaz a Walkman®-jeivel a kedvenc zenéinket, videóinkat, képeinket mindenhova magunkkal vihetjük. A tartalmakat zavartalanul, a kedvenc zenéinket megszakítás nélkül és háttérzajoktól mentesen élvezhetjük, akár 77 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. Azonban még a kisebb teljesítményű Sony walkmanok is bírják 15-18 órán át egyetlen feltöltéssel. Akár 1500-1800 számot is tárolhatunk a nagyobb memóriával rendelkező készülékeken. A remek Sony walkmanokkal az extra mély basszushangokat még kis hangerő mellett is tökéletesen visszakapjuk. A Sony Dynamic Normalizer funkciója pedig biztosítja, hogy a különböző forrásokból letöltött zeneszámok egyforma hangerővel szólaljanak meg, kiegyenlítve a zenei sávok közötti hangerőkülönbségeket.

A Sony Walkman® mp4 lejátszókra, az mp3 lejátszókhoz hasonlóan, szintén bármely számírtógépről gyorsan és könnyen feltölthetők a szükséges médiafájlok az USB-port segítségével, többek közt a tárolt videók és fényképek, hiszen fő különbségük, mint azt nevük is mutatja, hogy ezek a lejátszók videó és kép lejátszását is lehetővé teszik. Az NFC és Bluetooth® technológiáknak köszönhetően pedig akár vezeték nélkül is továbbíthatjuk médiafájljainkat. Kedvenc dalainkat, előadóinkat tematikus csatornák szerint rendezhetjük, ez által mindig a megfelelő hangulathoz illő zenét tudjuk választani, melyet az ötsávos hangszínszabályzó csak még élvezetesebbé varázsol. Ismerje meg a kínálatot és találja meg nálunk kedvenc Sony Walkman® készülékét!

Napjainkban egyre szélesebb körben hódítanak a hordozható hangsugárzók is. A Sony ezen a téren sem maradt le, sőt, vezető szerepet tölt be a hordozható hangsugárzók piacán. Egy ilyen hangsugárzóval bármilyen helyiséget egy-kettőre betölthetünk kedvenc zenénkkel, olyan minőségben, mint ha az legalábbis egy jobb hifiberendezésből szólna. Például az SRS-X33 vezetéknélküli hangsugárzóval az összes vezető Sony audio technológiát kiélvezhetjük, mint a ClearAudio+, a DSEE, az S-Master és sok egyéb remek funkciót, akár 12 órás akkumulátor-időtartam mellett. Ismerkedjen meg a Sony hordozható hangsugárzóival és találja meg ideális kiegészítő eszközét a korlátok nélküli zenehallgatáshoz!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.