Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

HÁZIMOZI

Fő kategória >HÁZIMOZI

7 termék
Házimozi rendszer
2 termék
Hangprojektor
1 termék
A/V erősítő


Egy káprázatos Sony tévé, képernyő egy Blue-ray lejátszóval egyetemben már garantálja számunkra a kivételesen lenyűgöző és bámulatos vizuális élményt, azonban egy igazán tökéletes audio-vizuális élmény eléréséhez szükséges a látványhoz igazodó hangi minőség is.

A Sony erősítői, hangszórói és házimozi rendszerei garantálják ezt az élményt. A Sony házimozi AV erősítők biztosítják az optimális rezgésmentes hangzást. Az erősítőház vázszerkezetének kialakításának és bizonyos alkotóelemek szilárd rögzítésének köszönhetően teljes mértékben kiküszöbölhetjük az erősítőnk vagy akár az egész szoba beleremegését, ha feltekerjük a hangerőt. Így tökéletes marad az összhatás akár hirtelen és magas hangingadozások mellett is, és nem tapasztalhatunk nem kívánatos rezgő hangokat. 

Az AV erősítők akár a Full HD négyszeresére, azaz 4K minőségre is fel tudják turbózni a képeket is, megjelenítve a méginkább tiszta és átütő mélységű képeket. Az igazi, hamisítatlan moziélményt felidéző kifinomult, koncentrált hangzás óriási mélységekig és magasságokig repít minket, a kristálytiszta hangzás pedig garantálja, hogy minden szó, háttárdallam, lüktetés eljusson a fülünkig, pontosan a helyi értékeknek megfelelően.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.