Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

FEJHALLGATÓ

Fő kategória >FEJHALLGATÓ

30 termék
Fejhallgató
6 termék
Fülhallgató


A fej- és fülhallgatóknak köszönhetően érhetjük el azt az érzést, amikor a zene által egy buborékba zárva  élvezhessük ahogy a külvilágtól elzárva az ellazít és megérint minket. Viszont sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy miben is különbözik ez a kettő egymástól?

A fülhallgató az elterjedtebb a közösségi zenehallgatásban. Ezek azok a bizonyos nem feltűnő, kis, fülbe helyezhető  szerkezetek, a felhallgatótól eltérően.  Azonban kialakításuknak, kis méretüknek, illetve standard alakjuknak köszönhetően gyorsan kibukott az egyik kényelmetlen hátrányuk, mi szerint könnyen kimozdulnak a fülből. Ezt megoldandó, a Sony fejlesztői előrukkoltak a sportváltozattal, amely már bármilyen intenzitású mozgás, sporttevékenység mellet is biztosan a helyén marad.

Ezek a sport fülgallgatók olyan függesztőkkel vannak ellátva, melyek követik a fül vonalát, ez által stabíl tartást garantálnak kényelmetlenség nélkül. Mivel az egyszerűbb, nem sportváltozatú Sony fülhallgatók egy kisebb mozdulat során is kieshetnek a fülből, sok felhasználó részesíti előnyben a sport változatot. Ebből kiindulva a Sony fejlesztői a fejhallgatók függesztőit állíthatóra nagyságúra tervezték, így biztosítva a Sony-tol megszokott és közkedvelt kényelmet és hanghatást egyszerre.

A fejhallgatókat leginkább otthoni vagy professzionális zenehallgatáshoz ajánlják, mivel kialakításuknak köszönhetően ezek kizárják a külső zajokat, tökéletes minőségben továbbítva a zenét fülünkbe. A Sony fejhallgatóit ellentétben más gyártók modelljeivel úgy fejlesztették, hogy teljes mértékben alkalmasak legyenek kültéri zenehallgatásra. Csupán az tarthat vissza valakit a lakáson kívüli használatuktól, hogy feltűnőbb látványt nyújtanak a fejünkön.

Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy fül vagy fejhallgatót használjon, azonban ha a hang minősége fontos számunkra, akkor kétség nélkül kijelenthető, hogy számunkra a fejhallgató a megfelelő választás, hiszen a fülhallgatóval szembeni előnyeit sokáig lehetne sorolni. Az egyik és talán alapvető különbség az, hogy professzionális zenehallgatásra a fülhallgató teljesen alkalmatlan, hiszen a külső zajok szűrését nem teszi lehetővé a kialakítása sem.   Amennyiben ez fontos szempont számunkra, akkor elsőízben a Sony MDR-1RNC modellel érdemes megismerkedni, mivel ez az a Sony termék, mely egyidejűleg szigeteli az összes külső zajt és feljavítja a hangok minőségét is.

A vezeték nélküli Sony fejhallgatók ideálisak lehetnek az igényes zenekedvelők számára, akik nem szeretnének egy kábellel rögzítve lenni az eszközhöz.  A zenei, filmes vagy játékélményt szabadon mozogva élvezhetik a Bluetooth és NFC technológiáknak köszönhetően, mindezt akár 9.1 csatornás hangátvitel mellett, 4K jelátvitellel és különböző hangzásmódok mellett. A Sony vezeték nélküli fejhallgatói a professzionális zenehallgatás vezető termékei.

A Prémium kategóriába szintén Sony vezeték nélküli fejhallgatók tartoznak, ezek között is leginkább a profik találhatják meg az ideális választásukat.

A Sony széles fül-és fejhallgató választékában minden zenekedvelő megtalálja a számára leginkább megfelelő modellt!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.