Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Ár
17 900 Ft - 24 990 Ft
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás

AUTÓ HIFI

Fő kategória >AUTÓ HIFI

Sorrend:

Sony XM-N1004 Erősítők
24 990 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!
Sony XM-N502 Erősítők
17 900 Ft
A termék jelenleg nincs raktáron!

Sorrend:

A Sony autóhifi termékei méltán híresek és elismertek az autóhifi-kedvelők közt. A gyártó a komplett autóhifi berendezések terén készülékeivel mindhárom főkategóriában jelen van, úgy mint a fejegységek, az erősítők és a hangszórók közt. A Sony autós zeneberendezéseiről kivétel nélkül jó véleményt alkotnak a professzionális autóhifisek is, azonban mi itt elsősorban azért azokra gondolunk, akik bár a legjobb minőséget és a legjobb hangzást szeretnék autójukba, nem versenyeken szeretnék azt megmérettetni.

Az autóhifik három fő egységből állnak össze: a fejegység, mely általában az autónk középkonzolján helyezkedik el és arról tudjuk vezérelni az egész berendezést. Az erősító, mely teljesítménytől, felépítéstől és mérettől függően az autóban eltérő helyekre kerül beszerelésre, funkcionalitása megegyezik egyéb hifi berendezések erősítőivel. A hangszórók, melyek mérete, mennyisége és kapacitása az adott Sony autóhifi berendezéstől függően változó. Nálunk megtalálja a Sony legjobb és legújabb készülékeit mind három kategóriában. Kezdjük a bemutatást a fejegységekkel, illetve más elterjedt nevén a vevőegységekkel.

A Sony fejegységei közt egyaránt fellelhetők a legmodernebb, éríntőképernyős multimédia-rendszerek is, melyek nem csak zenei, de képi megjelenítést is biztosítanak. Kijelzőjükön nézhetjük kedvenc filmünket és párhuzamosan vezérelhetjük róla az autó komplett multimédia-rendszerét, miközben a fejegység automatikusan kihangosítja bejövő telefonhívásainkat is, mivel folyamatos kapcsolatban van okostelefonunkkal és annak tartalmát is olvassa. Az ilyen fejegységek kijelzőin megjeleníthetjük a GPS-navigációt is. Azonban nem mindenki szeretne ilyen fejegységet, van, hogy bőven megteszi egy tökéletes zenei élményt garantáló, minden legújabb Sony technológiát magában hordozó  készülék is, mint pld. a Sony MEX-N5100BT modell. Ez egy autós CD-MP3 lejátszó egyérintéses NFC- és Bluetooth®-kapcsolattal, USB/AUX csatlakoztathatósággal és App Remote 2.0 alkalmazással.  Az új hangvezérlési funkciók széles körének köszönhetően a kormány mögül koncentrálhat az eseményekre és tarthatja kézben az irányítást. Az NFC és a Bluetooth® használatával könnyedén streamelheti zenéit a kijelölt okostelefonokról, miközben a fények a zene ritmusára váltakoznak a műszerfalon.

Egy komolyabb autóhifi berendezés nem képzelhető el erősítő nélkül. A Sony ezen a téren is kínál minden igénynek megfelelő terméket. Nálunk rálel az átlagos felhasználók minden igényét kielégítő Sony autóhifi erősítőkre. Az XM-sorozatú erősítőkből szeretnénk bemutatni a Sony XM-N1004 modellt.  Ez egy 3 vagy 4 csatornás, hatalmas, 600 W-os kimenő teljesítményt biztosító készülék. Ha egy ilyen, vagy egyéb XM Sony erősítővel toldja meg autóhifijét, a gyártóra jellemző tökéletes hangzást kapja. A mély hangok még a legerősebb dübörgés mellett is zörejmentesen élvezhetők, míg a magas hangok tisztasága páratlan zenei élményt garantál.

A leginkább megfelelő Sony autóhangszóró modelljét pedig már legfőképpen a fent említett két autohifi alkotóelem határozza meg. Az XS-sorozatot érdemes kiemelni, ezen belül minden Sony autóhifi-hez megtalálhatók a megfelelő, teljesítményben is passzoló hangszórók.  


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.