Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


Sony ILCE-7S váz Alpha 7 és tartozékai

-9%
Raktárkészlet: NINCS
Sony ILCE-7S váz Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7S váz Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7S váz Alpha 7 és tartozékai
769 990 Ft
Akció: 699 900 Ft699900
Kezdete: 2018.03.19   A készlet erejéig!
A termék jelenleg nincs raktáron!

35 mm-es Full-Frame felvételkészítés 4K videorögzítéssel és lenyűgöző érzékenységgel

Sony E-bajonettes fényképezőgép 12,1 megapixeles Full-Frame Exmor® CMOS-érzékelővel, kompakt méret, 4K videó funkció, különösen nagy 102400 ISO érzékenység,

 • 12,2 megapixeles 35 mm-es Full-Frame Exmor® CMOS-érzékelő
 • Különösen magas, akár ISO 409600 érzékenység
 • 4K videokimenet teljes pixelkiolvasással


 


 • Teljes körű műszaki leírás: kattintson ide
  NFC igen
  Wi-Fi igen
  Képérzékelő típusa Full Frame Exmor&trade, (35,8 mm x 23,9 mm)
  Effektív felbontás 12,2 megapixel
  Képstabilizátor SteadyShot - objektívbe épített
  Sorozatfelvétel 2,5 kép/mp
  Dupla "Anti Blur" technológia igen
  High Definition felbontás igen
  ISO érzékenység Auto, 100-409600
  Menürendszer magyar nyelvű
  Kijelző típusa/mérete/ felbontása LCD / 3,0" / 921 600 pixel
  USB 2.0 igen
  Memóriakártya típusa Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo Mark II, Memory Stick PRO-HG Duo, SD, SDHC, SDXC
  Kereső elektronikus OLED
  Mozgóképfelvétel 4K, AVCHD 1920 x 1080 (25p, progresszív) 17 Mbps, AVCHD 1920 x 1080 (25p, progresszív) 24 Mbps, AVCHD 1920 x 1080 (50i, váltott soros) 17 Mbps, AVCHD 1920 x 1080 (50i, váltott soros) 24 Mbps, AVCHD 1920 x 1080 (50p, progresszív) 28 Mbps, MP4/AVI 1440 x 1080 (25 kép/mp progresszív) 12 Mbps, MP4/AVI 640 x 480 (25 kép/mp progresszív) 3 Mbps
  Tartozékok hálózati USB töltő, NP-FW50 akkumulátor, szoftver, USB kábel
  Méret (széxmaxmé) 126,9 x 94,4 x 48,2 mm
  Súly (gramm) 446
  HDMI kimenet (mini) igen
  A 12,2 MP-es 35 mm-es Full Frame érzékelő fantasztikus képminőséget biztosít

  A 12,2 MP-es 35 mm-es Full Frame érzékelő fantasztikus képminőséget biztosít

  Egy hatalmas, 35 mm-es Full frame érzékelő 50x nagyobb felületet kínál, mint a hagyományos kompakt kameraérzékelők. A nagyobb felület sokkal jobb érzékenységet jelent gyengébb fényviszonyok mellett is, továbbá a térmélység finom beállítását is lehetővé teszi. Kiváló objektívvel párosítva a Sony Full frame érzékelője ideális a kreatív, kereskedelmi és tájfotózáshoz.

  Különösen magas, akár ISO 409600 érzékenység

  Bővítse állóképek és videók készítésére vonatkozó lehetőségeit a különösen magas, állóképek esetében ISO 50-tól 409600-ig terjedő, míg videók esetében 100-tól 409600-ig terjedő érzékenységi skálával. A nagy ISO érzékenység révén a természetellenes vaku-megvilágítás nélkül és fényképezhet, valamint lehetővé teszi a gyorsabb zársebességeket (a mozgás kimerevítéséhez) még rossz fényviszonyok között is, ami ideális sportesemények borult időben történő rögzítéséhez.

  BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

  BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

  Minden digitális fényképezőgépnek át kell alakítania az érzékelője által rögzített fényt gyönyörű digitális fényképpé. Ezt az átalakítást lehetővé tevő motor legalább olyan fontos, mint az objektív és a nagy felbontású érzékelő, ezért a Sony kifejlesztette a figyelemre méltó BIONZ(tm) X processzort, amely több természetes részletet, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fényképek és videók rögzítése során egyaránt.

  Kiváló minőségű videó az XAVC S formátummal

  Kiváló minőségű videó az XAVC S formátummal

  A nagy keretletapogatási sebességű XAVC S formátumot azon videósok számára kínáljuk, akik készen állnak a munkájuk még tökéletesebbé tételére. A hihetetlen minőséget kínáló XAVC S a profi filmkészítők és műsorszórok által használt XAVC formátumból került kiépítésre, intelligens adattömörítést felhasználva a fogyasztóbarát szerkesztés és fájlméretek érdekében.

  A többféle felvételkészítési formátum a videók sokszínűségét biztosítja

  Felvétel a megfelelő formátumban – a videoformátumok széles köre érhető el. Készítsen felvételt a nagy bitsebességű AVCHD vagy XAVC S kodekkel a nagy méretű képernyőn végzett szerkesztéshez és lejátszáshoz; vagy válassza az MP4 üzemmódot a gyors feltöltéshez és megosztáshoz. Rögzítse a mozgást akár 24p keretletapogatási sebességgel a lenyűgöző lassítottfelvétel-opciók.

  Full Frame filmkészítési képesség

  Full Frame filmkészítési képesség

  Professzionális minőségű filmkészítés – a tenyerében elfér. Kiváló képeket rögzíthet, még rossz fényviszonyok mellett is a prémium minőségű Exmor R™ CMOS érzékelő révén. Ezt követően élvezheti a külső hangfelvétel hozzáadása és az külső video-nyomonkövetés és -felvétel nyújtotta rugalmasságot. E funkciók mindegyikének az a célja, hogy a professzionális alkotási folyamatot mindenki számára elérhetővé tegyék.

  Tiszta HDMI-kimenet

  Tömörítetlen videó monitorozása és rögzítése a tiszta HDMI kimenet révén. A videó egyidejű rögzítése a készülékben található memóriakártyákra lejátszásbarát, tömörített formátumokban, valamint külső felvevőkészülékre, tetszés szerinti formátumokban és keretletapogatási sebességekkel, a lenyűgöző szakmai rugalmasság érdekében.

  Professzionális gammabeállítás

  Az S-Log2 a Sony saját gamma-beállítása, amely a kereskedelmi videoberendezésekben található meg, és ebben a készülékben is. Felbecsülhetetlen értékű az utómunkálatok rugalmasságát kereső szakemberek számára, mivel ez az előre beállított Képprofil akár 14 leállítást is biztosít a dinamikus tartományban – amely kellő lehetőséget biztosít minden részlet rögzítéséhez, sötét árnyékban és ragyogó napfényben egyaránt.

  Professzionális szintű időkód- és felhasználói képkockainformáció videofunkciók

  A többkamerás felvételek esetén létfontosságú eszköz, az időkód jelentősen meggyorsítja a szerkesztést, amikor több kamerát kell szinkronizálni. A „Rögzítési futtatás” beállítás, amely csak felvétel esetén alkalmazza az időkódolást, és a „Szabad futtatás” beállítás, amely esetében folyamatos az időkód, egyaránt támogatott. Ezen kívül, egy Felhasználói képkockainformáció funkció segítségével azonosító adatokat (mint például a jelenet- és felvételszámok) adhat hozzá az időkód mellett.

  Képprofil a felvételkészítés előtti beállításokhoz

  Lehetősége van filmek rögzítés előtti finomhangolására a színátmenetek (fekete szint, gamma és fekete gamma), színbeállítások (színmód, intenzitás, színtónus és mélység), alapvető színadatok (gamma és színmód) és további lehetőségek beállításával. A beállított paraméterek elmenthetők a további beállításokkal együtt elmenthetők egy adott profilként. Akár hét profil létrehozására is lehetőség van.

  120 képkocka/mp HD felbontás mellett a szuper lassított videóhoz

  A Super 35 mm-nek megfelelő (APS-C) „levágott módban” történő filmezéskor ez a kamera támogatja a magas, 120 képkocka/mp képkockasebességű felvételkészítést HD felbontásban (1280 x 720 pixel). Ez a figyelemre méltó funkció bővíti az Ön képi kifejezés lehetőségeit. Ezen a képkockasebességen rögzített videó visszajátszható 24p-ben, az eredetinél akár ötször lassabban.

  A továbbfejlesztett Fast Hybrid automata fókusz rögzíti a cselekményt

  A továbbfejlesztett Fast Hybrid automata fókusz rögzíti a cselekményt

  Továbbfejlesztett Fast Hybrid automata fókusz (AF), amely számos funkciót kínál: Fázisérzékelő AF (a tárgy fókuszba hozása), kontrasztérzékelő AF (finomhangolási fókuszpontok), és térben lévő tárgy érzékelése (a tárgy mozgásának érzékelésével). Ezek zökkenőmentesen együttműködnek, hogy Ön a gyorsan mozgó tárgyakat is tökéletesen élesen rögzíthesse.

  Nézze meg a beállításokat az XGA OLED Tru-Finder™ képkeresőn

  Nézze meg a beállításokat az XGA OLED Tru-Finder™ képkeresőn

  Tekintse meg a kamerabeállítások és effektek előnézetét valós időben, még a kereső használata esetén is. Az optikai keresőktől eltérően fekete-fehér fényképeket is készíthet, vagy megtekintheti az exponálási beállításokban tett módosítások hatását, még a zárkioldó megnyomása előtt. Ezen kívül, az olyan funkciók, mint a 100%-os képlefedettség, széles nézőszög, információs kijelző üzemmódjai, valamint a fókusznagyítás jelentősen javítja a felvételkészítési élményt.

  Átfogó pormentesítő rendszer

  Az ultraszonikus porvédő mechanizmus a fényképezőgép minden kikapcsolásakor eltávolítja a képérzékelőre tapadó részecskéket, így képei mindig foltmentesek lesznek. Továbbá, az antisztatikus bevonat megakadályozza, hogy az objektív cseréjekor porszemcsék tapadjanak az érzékelőre.

  Kihajtható LCD-kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

  Kihajtható LCD-kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

  A nagy felbontású, dönthető képernyő tökéletes eszköz az egyébként nagyon nehéz fej feletti vagy kis szögben történő felvételekhez.

  Hangfelvételi és -figyelési funkciók

  A film felvétele és lejátszása során közvetlenül monitorozhatja a hangot a beépített fejhallgató-csatlakozó révén. A hangszínt monitorozására a képernyőn is van lehetőség, vagy az opcionális XLR adapterkészlet segítségével professzionális mikrofonokhoz és hangkeverőkhöz is csatlakoztathatja a készüléket.

  Magas szintű por- és nedvességállóság

  A készülék tartósságát fokozó jellemző többek között a gombok és tárcsák körüli szigetelés, valamint a paneleket és alkatrészeket szorosan körbefogó, védelmet biztosító kétrétegű felépítés.

  Kényelmes, ergonomikus markolat

  Az α7s 25%-kal karcsúbb mint a piacvezető DSLR készülékek, mégis nagy méretű markolat biztosítja az egész napos kényelmes fényképezést.

  Erős és könnyű magnéziumötvözet készülékház

  Erős és könnyű magnéziumötvözet készülékház

  A magnéziumötvözet – a világ legkönnyebb szerkezeti féme – használatának köszönhetően a α7s súlya mindössze 489 gramm akkumulátorral együtt, ami sokkal kevesebb más nagy teljesítményű fényképezőgépek súlyánál, ugyanakkor kellően tartós, hogy hosszú éveken át biztosítsa a teljesítményt.

  Tekintse meg a lehetőségeket: Quick Navi Pro és egyéni gombok

  Tekintse meg a lehetőségeket: Quick Navi Pro és egyéni gombok

  A Quick Navi Pro megjeleníti az összes fontos fényképezési lehetőséget az LCD-kijelzőn, hogy gyorsan megerősíthesse és igényei szerint módosíthassa a beállításokat anélkül, hogy a menükben kellene keresgélnie. A testreszabható gombokkal a gyakran használt funkciókat hozzárendelheti készüléke gombjaihoz, így mindig kedve szerint válogathat.

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

  Por- és nedvességálló

  A gombok és tárcsák körüli szigetelés és a paneleket és alkatrészeket szorosan körbefogó, kétrétegű felépítés tovább fokozza a készülék tartósságát és strapabírását.

 • Gyártó
  Sony
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.