Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


Sony ILCE-7M2KB Alpha 7 és tartozékai

-6%
Raktárkészlet: NINCS
Sony ILCE-7M2KB Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7M2KB Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7M2KB Alpha 7 és tartozékai
529 900 Ft
Akció: 499 900 Ft499900
Kezdete: 2018.04.16   A készlet erejéig!
A termék jelenleg nincs raktáron!

A lélegzetelállító képminőség és a páratlan felvételkészítési szabadság találkozása az 5 tengelyű képstabilizálást alkalmazó α7 II Full Frame fényképezőgépben.

 • 5 tengelyű képstabilizálást biztosító Full Frame fényképezőgép
 • Gyors és hatékony, továbbfejlesztett Fast Hybrid AF
 • 24,3 MP, 35 mm Full Frame Exmor® CMOS érzékelő


 

 • 5 tengelyű képstabilizálás

  5 tengelyű képstabilizálás

  Az α7 II – az ötféle fényképezőgép-rázkódásnak az állóképek és mozgóképek kézben tartott géppel történő felvétele közbeni ellensúlyozásával – drámai módon kibővíti a kifejezési lehetőségeket. A nagyon hatékony 4,5 lépéses kompenzációnak köszönhetően magabiztosan elvégezhető a távoli témákra való ráközelítés, a részletgazdag közelképek felvétele, az éjszakai jelenetek rögzítése és még ennél is több — és mindegyik esetében minimális a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódottság.

  Bajonettes objektívek széles választékával kompatibilis

  Bajonettes objektívek széles választékával kompatibilis

  Az új, 5 tengelyű képstabilizálással a kézben tartott géppel történő felvételkészítés páratlan szabadságát élvezheti, még több kedvenc objektívével. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően az E-bajonettes α7 II számos fajta objektívvel kompatibilitást biztosít.

  Automatikus optimalizálás minden α objektív esetében

  Automatikus optimalizálás minden α objektív esetében

  Nagy biztonsággal használhatja kedvenc E- és A-bajonettes objektívjeit, hiszen az α7 II gondoskodik az objektívről származó adatok elemzéséről, hogy optimalizálni tudja a rögzítési teljesítményt és az 5 tengelyű képstabilizálást az éppen felszerelt objektívhez. Optikai stabilizálással (OSS) működő E-bajonettes objektívek használata esetén az α7 II egyesíti a beépített képstabilizátorral rendelkező objektívek és fényképezőgépek által biztosított tökéletes képstabilizálást.

  Nagy teljesítményű Fast Hybrid AF

  Nagy teljesítményű Fast Hybrid AF

  Az újonnan továbbfejlesztett Fast Hybrid AF rendszer rendkívül nagy sebességű válaszidőt, nagyon pontos előrejelzést és széles lefedettséget nyújt, így mindig megbízható autofókuszt és követést biztosít. Meglepően gyors egy Full Frame fényképezőgép autofókusz rendszeréhez (30%-kal gyorsabb az α7 készülékhez képest), és pontosan előrejelzi a téma mozgását, így kitartóan követhető vele a téma.

  Fókuszsík fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel

  Fókuszsík fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel

  Az α7 II fókuszsík fázisérzékeléses AF funkciót biztosít Önnek akkor is, ha A-bajonettes objektívet használ egy LAEA3(LA-EA1) közgyűrű segítségével. Így a széles AF lefedettség, a nagy sebességű válaszidő, és a kiváló követési teljesítmény és az A-bajonettes objektívek által nyújtott nagy optikai teljesítmény minden előnyét élvezheti.

  35 mm-es, Full Frame, 24,3 megapixeles Exmor® CMOS-érzékelő

  35 mm-es, Full Frame, 24,3 megapixeles Exmor® CMOS-érzékelő

  A képérzékelő a képkocka egész területén gyönyörű képeket és lenyűgöző, 24,3 megapixeles felbontást biztosít. Alacsony zajszintű képek, különösen széles dinamikatartomány és páratlanul gazdag és finom árnyalatok élvezetét nyújtja. Emellett a kizárólag a Sony által biztosított újításoknak köszönhetően pontosabban adja vissza a részleteket, így minden jelenet hihetetlenül valódnak látszik.

  BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor

  BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor

  A BIONZ X™ az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen, és a szabad szemmel láthatónak megfelelően, valós időben adja vissza a textúrákat és a részleteket. A feldolgozás sebességét növelő Large Scale Integration előfeldolgozó technológiával természetesebb részleteket, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet tesz lehetővé fotók és videók rögzítése esetén egyaránt.

  Támogatja a 14 bites, tömörítetlen RAW formátumot

  A most már 14 bites, tömörítetlen RAW formátummal is kompatibilis készülékkel kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő formátumot. A fényképezőgép így páratlan minőségű tónusátmeneteket biztosít, és ezzel maximálisan képes kihasználni a képérzékelő széles dinamikatartományának előnyeit.

  Masszív, magnéziumötvözetből készült váz

  Masszív, magnéziumötvözetből készült váz

  A meglepően kompakt és könnyű ház masszív felépítésű, így ellenáll a terepen végzett felvételkészítés zord körülményeinek. Az erős magnéziumötvözetből készült felső borításnak, első borításnak és belső szerkezetnek köszönhetően a kis súly, a stabil megbízhatóság és a biztos kezelhetőség ideális kombinációját nyújtja.

  Masszív objektívrögzítő

  Masszív objektívrögzítő

  A váz és az objektívrögzítő továbbfejlesztésének köszönhetően merevebb kialakítást kapott, így kellően masszív alapot biztosítanak a nagyméretű, nehéz, pl. szuper telefotó és a videók felvételéhez kedvelt objektívek rögzítéséhez.

  Továbbfejlesztett markolat és kioldógomb

  Továbbfejlesztett markolat és kioldógomb

  A markolat alakja és magassága finomításra került, így még nagyméretű objektív csatlakoztatása esetén is a fényképezőgép biztosabb fogását teszi lehetővé. Emellett a kioldógomb és a tárcsák is biztosabban kezelhetők vele. Ráadásul a kioldógomb is új formát kapott és előbbre került, hogy természetesebb, a fényképezőgép kevesebb rázkódásával járó felvételkészítést tegyen lehetővé.

  Full Frame teljesítmény, nagy súly nélkül

  Full Frame teljesítmény, nagy súly nélkül

  Az α7 II a hatékony filmkészítési funkciókat rendkívül kompakt méretbe sűríti. Lélegzetelállító kép- és hangminőségű videókat készíthet kivételes elmosódott háttérrel, meglepően éles részletekkel és olyan érzékenységgel, amely a sötét jeleneteket is életre kelti. Az olyan funkciók, mint például a „Picture Profile” és a P/A/S/M üzemmódok tovább bővítik a kreatív lehetőségeket.

  Nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder™ képkereső

  Nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder™ képkereső

  A képkereső lenyűgöző láthatóságot biztosít, ami hozzájárul a stresszmentes, intuitív működtetéshez. Pontosan figyelemmel kísérheti, hogy mi fog megjelenni a végleges képeken, mert élethűen jeleníti meg a különböző fényképezőgép-beállítások hatását. Emellett fejlett, 3 lencsés optikai rendszer biztosítja a gazdagon árnyalt képeket és a rendkívül nagy kontrasztot.

  Stabil kép a képkeresőben

  Stabil kép a képkeresőben

  Fotók készítésekor a kioldógomb félig történő lenyomásával, videók rögzítésekor pedig a „movies” üzemmódot választva megfigyelhetők a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó funkció stabilizáló hatásai a képkeresőben vagy az LCD-képernyőn. Teleobjektív és makróobjektív használata esetén ráadásul hatékony stabilitással elvégezhető a komponálás és a fókuszbeállítás.

  Követő AF

  Követő AF

  A továbbfejlesztett követő AF-fel könnyű fókuszban tartani a mozgó témákat, hiszen a jelenet még több adatát kielemzi, így biztosítja az optimális AF-pont használatát, és egyenletes, stabil fókuszt biztosít. A Sony korszerű, szabadalmaztatott képelemzési technológiájának köszönhetően a készülék mozgó témák észlelésére és követésére való képessége most még jobbá vált.

  Részletvisszaadást segítő technológia és elhajlást csökkentő technológia

  Részletvisszaadást segítő technológia és elhajlást csökkentő technológia

  A részletvisszaadást segítő technológia pontosabban adja vissza a részleteket, és természetesebb dimenzióérzetet biztosít, az elhajlást csökkentő technológia pedig csökkenti az elhajlás hatásait, így még kis blendenyílású beállításokkal végzett felvétel esetében is pontosan visszaadhatók a finom részletek.

  Területspecifikus zajszűrés

  Területspecifikus zajszűrés

  A területspecifikus zajszűrés mintázatok (pl. szélek, felületek és egyszínű felőletek, pl. a kék ég) alapján területekre osztja fel a képet, majd mindegyik területre vonatkozóan a leginkább megfelelő zajszűrést alkalmazza, így jelentősen csökkenti a képzajt, és új szintre emeli a tisztaságot.

  Képprofil

  Képprofil

  A színátmenetek, színbeállítás és részletek beállításával lehetőség van a filmek rögzítés előtti finomhangolására A beállított paraméterek elmenthetők a további beállításokkal elmenthetők egy adott profilként, és akár 7 profil létrehozására is lehetőség van.

  S-Log2 gammabeállítás

  S-Log2 gammabeállítás

  Ez a kereskedelmi professzionális videokamerákban található, szabadalmaztatott Sony gammabeállítás 1300%-kal szélesebb dinamikatartományt hoz létre az egyenletes megjelenésű színátmenetek érdekében, kevesebb kifehéredett vagy elsötétített résszel. A színátmenetek utólagos beállításával a legtöbbet hozhatja ki az alacsony zajszintű és szuper részletgazdag képekből a változatos típusú képi kifejezés érdekében.

  Időkód / felhasználói képkockainformáció

  Időkód / felhasználói képkockainformáció

  Ez a funkció rendelkezik egy „Record Run” beállítással, amelyik csak felvétel esetén alkalmazza az időkódolást, illetve egy „Free Run” beállítást, amelyik felvételtől függetlenül alkalmazza a „drop”, illetve „non-drop” képkocka módszert. Az α7s II emellett egyfajta beágyazott időkódolásra is képes a tiszta HDMI® kimeneti beállítás használata esetén.

  Tiszta HDMI-kimenet

  Tiszta HDMI-kimenet

  Egy HDMI-csatlakozónak köszönhetően könnyen és valós időben átvihetők a Full HD mozgóképjelek külső monitorra, így biztosított a pontos, nagy képernyős filmnézés. Ez a funkció támogatja a külső rögzítőberendezésen végzett, tömörítetlen videofelvételt, és lehetővé teszi a tömörítetlen mozgóképek felvételkészítési információk kijelzése nélküli kimenetét.

  Aprólékosan megalkotott vezérlők

  Aprólékosan megalkotott vezérlők

  Kifinomult vezérlők az intuitív működés és a paraméterek azonnali beállítása érdekében, jelenetek képkeresőn keresztüli megtekintése közben. Az első és hátsó tárcsák nagymértékű finomításon estek át az általános kezelhetőséget szem előtt tartva, hogy könnyebb, hatékonyabb forgatás váljon lehetővé. Ez olyan mértékű finomítást jelent, amely még a többi α7 sorozatú modellt is felülmúlja.

  Gombok könnyű testreszabása

  Gombok könnyű testreszabása

  A testreszabható gombokkal a gyakran használt funkciókat hozzárendelheti készüléke gombjaihoz, így mindig kedve szerint válogathat. A gyorsabb, intuitívabb kezelés és maximális kényelem érdekében egyszerűen hozzárendelheti az 56 funkció bármelyikét a 10 gomb bármelyikéhez.

  Praktikus, dönthető LCD-kijelző

  Praktikus, dönthető LCD-kijelző

  Az LCD-képernyő kb. 107 fokkal felfelé és kb. 41 fokkal lefelé dönthető, így számtalan felvételkészítési látószöget biztosít. A rugalmassága és a kompakt mobilitás együtt rendkívüli módon kibővítik a felvételi beállítások körét. Emellett a kijelző fényerejét majdnem megduplázó WhiteMagic™ technológiának köszönhetően még közvetlen napfényben is tisztán látható a kijelző.

  Porvédő rendszer és bevonat

  Porvédő rendszer és bevonat

  A foltmentes képek érdekében az optikai szűrő felületén található különleges, antisztatikus bevonat megakadályozza a száraz és nedves részecskék megtapadását az objektívek cseréje közben. Emellett a tisztítási mód kiválasztása esetén egy porvédő mechanizmus nagy sebességgel vibrál, így eltávolíthatók a szűrőhöz tapadt részecskék.

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

  PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

  PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca

  Az alkalmazásokat új, izgalmas letöltési szolgáltatás - a PlayMemories Camera Apps - segítségével újakkal bővítheti fényképezőgépe meglévő funkcióit, így saját kreatív igényeinek megfelelően kibővítheti fotózási lehetőségeit.

  Többképes NR (zajcsökkentés)

  Többképes NR (zajcsökkentés)

  Ez az üzemmód négy felvételt egyesít, így jelentősen csökkenti a képzajt, és növeli az érzékenységet, hogy állvány és vaku nélkül rögzíthessen éjszakai jeleneteket. Emellett a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódottság is csökken, ugyanakkor nő a kontraszt és a részletgazdagság.

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

  5 kép/mp. AF/AE felvételkészítés pontos követéssel

  5 kép/mp. AF/AE felvételkészítés pontos követéssel

  Ha a téma gyorsan mozog, az 5 kép/mp sebességű, folyamatos AF/AE felvételkészítéssel tökéletesen exponált képen, gyönyörűen elkaphatja a meghatározó pillanatot. A jelentősen továbbfejlesztett algoritmus pontosan előrejelzi a téma mozgását, így még folyamatos felvételkészítés esetén is kitartóan követheti a témát.

  Professzionális minőségű XAVC S formátum

  Professzionális minőségű XAVC S formátum

  A rendkívül jó képminőség és a minimális képzaj érdekében a filmek nagy bitsebességű, a professzionális XAVC 4K/HD formátumra alapozva kifejlesztett XAVC S formátumban rögzíthetők. Full HD (1920 x 1080) képrögzítést tesz lehetővé 50 Mb/s (60 p/50 p, 30 p/25 p, 24 p) mellett, és lineáris PCM hangot alkalmaz a kiváló minőségű hangfelvételhez.

 • Gyártó
  Sony
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.