Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


Sony ILCE-7K B Alpha 7 és tartozékai

Raktárkészlet: VAN
Sony ILCE-7K B Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7K B Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7K B Alpha 7 és tartozékai
 • Sony ILCE-7K B Alpha 7 és tartozékai
369 900 Ft369900

Full frame fényképezés, tenyérméretű fényképezőgép

Masszív, kompakt kialakítás – ideális professzionális használatra. 24,3 megapixeles Exmor® CMOS-érzékelő, BIONZ X processzor és Fast Hybrid automata fókusz

 • 24,3 megapixeles Full Frame Exmor® CMOS-érzékelő
 • Fast Hybrid automata fókuszrendszer
 • BIONZ X™ képfeldolgozó processzor


 

 • 24,3 MP 35 mm-es Full Frame érzékelő

  A Sony, a világ egyik vezető képérzékelő-gyártója legújabb technológiáit ötvözve megalkotta a valaha gyártott legnagyobb felbontású és legjobb képminőséget garantáló készüléket. Ez a forradalmian új, 35 mm-es Full Frame Exmor® CMOS-képérzékelő rekordhatékonysággal gyűjti össze a fényt a rendkívüli érzékenységért, a széles dinamikatartományért és a hihetetlenül valósághű eredményért – mindezt a zajszint jelentős csökkentése mellett.

  A mikroelektronikai tervezés előnyei

  A képérzékelő kivételes teljesítménye a legkülönfélébb magas szintű érzékelőfunkciónak köszönhető. Először is, a tömörített áramkör drámai mértékben növeli az egyes képpontokra jutó fény mennyiségét, míg a fénydiódák kiterjesztése növeli a fénydiódák méretét, javítva az érzékelő dinamikatartományát és tovább növeli az érzékenységet az alacsony zajszint és a kiváló jel/zaj viszony mellett.

  BIONZ X processzor

  A Sony büszkén mutatja be az új BIONZ X képfeldolgozó processzort, mely rendkívül nagy feldolgozási sebessége révén lehetővé teszi a textúrák és finom részletek teljesen valósághű visszaadását, hogy azok képein éppen úgy jelenjenek meg, ahogyan szabad szemmel is látja. Az előfeldolgozó LSI (ilarge scale integration/i, nagy integráltság) a feldolgozás korai szakaszában növeli a feldolgozás sebességét, így természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez akár állóképet, akár mozgóképet rögzít.

  Részletvisszaadás és elhajláscsökkentő technológia

  Két új technológia, mely teljes mértékben kihasználja az objektívben és a képérzékelőben rejlő lehetőségeket. A részletvisszaadás technológia megakadályozza a túlhangsúlyozott körvonalakat, melyek a legtöbb digitális képet elrontják. Az elhajláscsökkentő technológia kiküszöböli az elhajlás hatásait, mely elmosódottá teszi a fénypontokat, különösen kis blendenyílás esetén (magas F értéknél). Ez a technológia a blende nyíláshoz igazodva segít hűen visszaadni a fénypontok tisztaságát és a kép többi finom részletét, ami gyönyörű tájképek, portrék és sok más fénykép elkészítését teszi lehetővé.

  Területspecifikus zajszűrés

  A területspecifikus zajszűrés most hatékonyabb mint valaha. Területekre osztja a fényképet a különböző mintázatok alapján (például szélek, felületek és a különböző színek alapján, mint például a kék ég), majd a még tökéletesebb képminőség érdekében a területenként legmegfelelőbb zajszűrést alkalmazza, különösen nagy érzékenység mellett. A Sony részletvisszaadást segítő technológiájával együtt páratlanul tiszta, részletgazdag fotók készítését teszi lehetővé.

  16 bites feldolgozás és 14 bites RAW

  A 16 bites képfeldolgozás és a 14 bites RAW kimenet a legtökéletesebb részletgazdagság fenntartását és a legkiválóbb minőségű, finom árnyalatátmenetekben gazdag képek készítését biztosítja. A 14 bites RAW (Sony ARW) formátum garantálja a későbbi képbeállítás optimális minőségét (Image Data Converterrel vagy más szoftverrel).

  Vezérlés, testreszabás és tájolás

  A kompakt kialakítás ellenére az α7 az exponálás átlátható beállításaihoz első és hátsó tárcsákkal, az ISO beállításhoz vezérlőtárcsával, valamint expozíciókompenzációs tárcsával is rendelkezik. A Quick Navi Pro megjeleníti az összes fontos fényképezési lehetőséget az LCD kijelzőn, hogy gyorsan megerősíthesse és igényei szerint módosíthassa a beállításokat anélkül, hogy a menükben kellene keresgélnie A testreszabható gombokkal a gyakran használt funkciókat hozzárendelheti készüléke gombjaihoz, így mindig kedve szerint válogathat. A 46 funkció bármelyikét könnyedén hozzárendelheti a 9 gomb bármelyikéhez; Akár 12 funkciót is hozzárendelhet a funkciógombhoz a gyors elérésért.

  Dönthető LCD-kijelző

  A 7,5 cm, 1,2 millió pontos LCD nagy felbontást és rugalmas kompozíciós lehetőségeket kínál.

  Magnéziumötvözetből készült váz

  A kivételesen könnyű és erős fémnek köszönhetően az α7 akkumulátorral együtt 474 gramm – kevesebb, mint a piacvezető DSLR-készülékek tömegének fele –, mégis több éves kiváló teljesítményű élettartamra tervezték.

  Kényelmes, ergonomikus markolat

  Az α7 25%-kal karcsúbb mint a piacvezető DSLR készülékek, mégis nagy méretű markolat biztosítja az egésznapos kényelmes fényképezést.

  Porvédő rendszer és bevonat

  Az ultraszonikus porvédő mechanizmus minden kikapcsoláskor eltávolítja a képérzékelőre tapadó részecskéket, így biztosítva a kifogástalan képeket. Ezen kívül egy antisztatikus bevonat segít megakadályozni, hogy objektívcsere során por vagy más szemcsék tapadjanak az érzékelőre.

  Por- és nedvességálló kialakítás

  A gombok és tárcsák körüli szigetelés és a paneleket és alkatrészeket szorosan körbefogó, kétrétegű felépítés tovább fokozza a készülék tartósságát és strapabírását.

  XGA OLED Tru-Finder

  A kompakt kialakítás ellenére a képkereső 1024x768 felbontású, ezenkívül továbbfejlesztett OLED és a csúcskategóriájú α99 készülékben is megtalálható 3 lencsés optikai rendszer jellemzi. A képkereső megjeleníti a beállított effektusokat, így pontosan nyomon követheti az eredményeket. Élvezze a gazdag árnyalatkülönbségeket és a az α99 készülékhez képesti háromszoros kontrasztot. Olyan csúcskategóriás funkciók állnak rendelkezésre, mint a 100%-os képkitöltés, széles látószög, információ kijelző módok, csúcsérték funkció vagy a fókusznagyító.

  Full Frame filmrögzítés

  A 35 mm-es Full Frame érzékelő, a hanglejátszás funkciók és cserélhető objektívek által biztosított rugalmasság egyedülálló kombinációja a hordozható mozgóképrögzítő készülékek új szintjét kínálja. Az új, még gyorsabb BIONZ X képfeldolgozó processzor elsőként teszi lehetővé a területspecifikus zajszűrést és a legapróbb részleteket is megjelenítő technológia alkalmazását mozgóképrögzítésnél – hihetetlenül kifinomult részletgazdagságot és kivételesen alacsony zajszintet eredményezve. A Picture Effect mód, a külső monitor használatához kialakított HDMI® kimenet, P/A/S/M üzemmódok, a teljes 1080p AVCHD progresszív formátum, és a választható 60p/24p felvétel tovább bővíti a lehetőségeket.

  Hang rögzítése és nyomon követése

  Mozgókép rögzítése és lejátszása során az α7 készülék jack dugójához csatlakoztatott fülhallgatón keresztül ellenőrizheti a hangot, a kijelzőn nyomon követheti a beállításokat, vagy professzionális hangtechnikai berendezéseket csatlakoztathat a standard XLR adapterkészlettel.

  Továbbfejlesztett Fast Hybrid autofókusz

  Számos tulajdonság hozzájárul az α7 autofókusz lehetőségeinek tökéletesítéséhez: Az új, villámgyors BIONZ X, nagy sebességű Full Frame képérzékelő kimenet és a legújabb fejlesztésű térben lévő tárgyat érzékelő AF-algoritmus, mely a téri frekvencia alapján végbemenő valósidejű fókuszelemzést vezérli elősegítve az objektív meghajtójának irányítását.

  Új automata fókusz a szemekhez

  Ez a funkció éles fókuszt biztosít az arcokhoz az egyetlen pupillát priorizálni képes szemfelismeréssel akkor is, ha a fotóalany kissé elfordul a fényképezőgéptől, kis mélységélesség mellett. Hogy könnyen megerősíthesse, a fókuszálást követően egy zöld keret jelenik meg a priorizált szem fölött. Az Eye AF funkciót a testreszabható gombok egyikéhez hozzárendelve azonnal aktiválható a funkció a kompozíciótól függően.

  Rögzíthető autofókusz és az autofókusz területére vonatkozó beállítási lehetőségek

  A követő AF a modell jellemzőinek megfelelően módosítja a célkeret méretét és az optimális fókuszpont használatának érdekében kiaknázza a széles AF-terület előnyeit egyenletes, stabil autofókuszt biztosítva Csak nyomja meg félig a kioldógombot az aktiválásához. Az új BIONZ X minden eddiginél gyorsabb témakövetést és érzékelési teljesítményt nyújt. A rugalmas pontszerű AF beállításainál kicsi, közepes és nagy autofókusz-terület választható ki a téma méretének megfelelően, annak biztosítására, hogy a fényképezőgép a kívánt területre fókuszáljon. Széles és zóna fókuszterület beállítás is rendelkezésre áll.

  Az új autofókusz területére vonatkozó beállítási lehetőségek

  A rugalmas pontszerű AF beállításainál kicsi, közepes és nagy autofókusz-terület választható ki a téma méretének megfelelően, annak biztosítására, hogy a fényképezőgép a kívánt területre fókuszáljon. Széles és zóna fókuszterület beállítás is rendelkezésre áll.

  Full HD 60p videó

  Lenyűgözően tiszta mozgóképek felvételét teszi lehetővé, melyek lejátszása rendkívül egyenletes Full HD (1920 x 1080 képpont) felbontású rögzítés esetén az AVCHD verzióban. 2.0 (progresszív) formátum - az extrém gyors 60 képkocka/másodperc esetén. Az α7 ezenkívül a 24p mozgóképrögzítést is támogatja, mely a moziélményhez hasonlóan éles látványt biztosít.

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

  Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével hozhat létre vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga által készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  Támogatás: Capture One Express (Sony)

  A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

 • Gyártó
  Sony
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.