Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt

Raktárkészlet: VAN
Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
 • Sony DSC-HX90B Cyber-Shot - Kompakt
129 990 Ft129990

Vegye célba a távolságot Emelje magasabb szintre a látványt.

Egy ZEISS 30x optikai zoommal és fejlett funkciókkal rendelkező objektív, egy 18,2 megapixeles Exmor R(R) CMOS-érzékelő, egy BIONZ X&trade, képfeldolgozó processzor, egy OLED Tru-Finder&trade, képkereső, egy 180 fokban dönthető képernyő, és ez még nem minden, ami helyet kapott ebben az extra könnyű, akcióra kész készülékházban.

 • 18,2 megapixeles Exmor R(R) CMOS-érzékelő
 • ZEISS Vario-Sonnar(R) T* 30x optikai zoommal ellátott objektív
 • Nagy kontrasztú, visszahúzható OLED Tru-Finder&trade,


 

 • 30x zoommal ellátott ZEISS minőségű objektívA több mint másfél évszázados ZEISS szakértelemmel megalkotott, nagy precizitású objektív tökéletesen tiszta: A 24&ndash,720 mm objektív saját természetességükben jeleníti meg a portrékat, a közelképeket és a tájképeket minden nézőpontból, élénk élességben és érintetlen kontraszttal. A ZEISS T* több réteges tükröződésmentes bevonat hatékonyan megakadályozza a szellemképképződést és a becsillanást.
  Exmor R(R) CMOS-érzékelő a rendkívüli érzékenységhez

  Minél több fényt enged be az érzékelőbe, annál ragyogóbbak lesznek az elkészült képek. A 18,2 megapixeles Exmor R(R) CMOS-érzékelő hátulról megvilágított kialakítása lehetővé teszi, hogy négyszer annyi fényt engedjen be, mint egy hagyományosabb érzékelővel, kétszer nagyobb fényérzékenységgel rendelkezik, és a képzaj csökkentéséhez a Sony Column A/D konverziós technológiát használja.

  BIONZ X&trade, a több részletért és a kevesebb zajért

  Ha nagy felbontású képeket akar létrehozni a Exmor R(R) CMOS-érzékelővel, a BIONZ X képfeldolgozó processzor egyesíti a részletvisszaadást, az elhajlás-csökkentést és a területspecifikus zajszűrési technológiákat. Ez a kombináció lehetővé teszi a képek élethű visszaadását valósághűbb színekkel és textúrákkal kivételes, valós idejű precizitással.

  Az OLED Tru-Finder&trade, javítja a vizuális élményt

  A nagy kontrasztú OLED Tru-Finder&trade, sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományosabb elektronikus képkeresők, most még kompaktabb méretben, valós idejű előnézetet és különböző fényképezési információkat jelenít meg, így amit a képernyőn lát, az pontosan megegyezik azzal, amilyen az elkészült felvétel lesz, és összecsukható a hordozhatóság, a biztonság és a praktikum érdekében.

  180 fokban dönthető LCD-kijelző az egyszerű képkeretezésért

  A fényképezőgép hátulján lévő nagy felbontású LCD akár 180 fokban is elforgatható. Így ha a fényképezőgép előtt van, könnyen ellenőrizheti a képet az LCD-kijelzőn, mielőtt készítene például egy szelfit. A rugalmas kialakításnak köszönhetően alacsony felvételi szöget igénylő jeleneteit is kényelmes testtartásból készítheti.

  A gyors Wi-Fi(R)/NFC kapcsolattal egyszerűbb a megosztás

  Használhatja a beépített NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiát, ami gyors kapcsolatot biztosít Wi-Fi(R)-n keresztül androidos mobilkészülékekkel. Ezt követően pillanatok alatt megoszthatja kedvenc képeit és filmjeit, ha azokat közvetlenül a fényképezőgépről barátai és családtagjai okostelefonjára és tablet készülékére küldi. Ha letölti a PlayMemories Mobile alkalmazást, mobilkészülékéről távolról vezérelheti a fényképezőgépet.

  Rugalmasabb videoformátumok

  Az új XAVC S formátumban történő rögzítés rendkívül egyenletes részletességű filmfelvételeket és kiváló hangminőséget biztosít, ami hűen visszaadja az eredeti forrás minőségét. Akár XAVC S, akár kiváló minőségű AVCHD formátumban rögzíti a felvételt, egyidejűleg rögzítheti tömörített, internetbarát MP4 formátumban is, hogy könnyen meg tudja osztani.

  A vezérlőgyűrű és a markolat stabilitást biztosít

  A teljesebb kezelhetőség érdekében a gyakran használt kézi fókuszt, a léptethető zoomot, a gyors zoomot és más funkciókat rendelhet az objektív elején található vezérlőgyűrűhöz, így azonnal hozzáférhet és használhatja ezeket a funkciókat felvételkészítés közben. Emellett az ergonomikus kialakítású fényképezőgép-markolat minden helyzetben optimális kezelési stabilitást biztosít.

  Az intelligens aktív móddal elmosódásmentes képet készíthet

  Ne féljen a kézből készített videofelvételektől. Az intelligens aktív mód az öttengelyű képstabilizálással és a Sony korszerű képkocka-elemző technológiájával kijavítja a fényképezőgép remegéséből adódó hibákat. Ezzel az üzemmóddal csökkenthető a kézből, vagy mozgó szereplő lekövetésekor készített képeknél előforduló elmosódottság.

  P/A/S/M módok a tetszés szerinti expozícióhoz

  Mozgassa meg kreativitását a Programozott Automata Expozíció (P), Apertúra prioritás (A), Expozíciós idő prioritás (S)/Kézi expozíció (M) expozíciós módokkal. Ezekkel az üzemmódokkal lehetősége nyílik az expozíció rugalmas, kézi vezérlésére, és az elmosódott háttér beállítására, hogy elkészíthesse a képet, amire vágyik.

  Testre szabható beállítások a személyes irányításért

  A gyakran használt funkciókat (Fókuszálási mód, Fehéregyensúly, Képhatás, stb.) tetszés szerint testre szabható gombokhoz rendelheti hozzá, hogy könnyen és gyorsan hozzáférjen ezekhez a funkciókhoz felvételkészítés közben. Például 12 funkciót is hozzárendelhet a funkciógombhoz, majd nyomja meg a gombot, válassza ki a funkciót, és állítsa be a funkció paramétereit a vezérlőgyűrűvel vagy a hátsó vezérlőtárcsával.

  Még gyorsabb, precíz, gyors, intelligens AF

  A továbbfejlesztett, térben lévő tárgyat érzékelő algoritmusnak köszönhetően az objektív meghajtójának a vezérlése sokkal optimálisabb és pontosabb a még gyorsabb AF érdekében, így sokkal több hirtelen kialakult jelenetet tud könnyedén megörökíteni.

  Digitális szintmérő az egyenletes képkeretezésért

  A fényképezőgép digitális szintmérője jól olvasható grafikával dolgozik, hogy egyértelmű legyen, hogy szintben van-e a készülék, valamint a vízszintes beállítás finomhangolása is lehetséges felvétel közben. Ezzel elkerülheti a fényképezőgép megbillenését és biztosítja, hogy felvételei stabilak és tökéletesen komponáltak.

  Egyéni használatot nyújtó PlayMemories Camera Apps alkalmazások

  Fokozza kreativitását az egyre több szórakoztató, könnyen letölthető alkalmazást kínáló PlayMemories Camera Apps alkalmazásokkal. Ezek az alkalmazások nemcsak nagyobb funkcionalitást biztosítanak, de páratlan lehetőséget nyújtanak a fényképezőgép személyre szabásában, hogy Őn valóban valóra válthassa fényképezési elképzeléseit.
 • Gyártó
  Sony
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.